BIZTOSiTÁSI KÁRÜGYINTÉZÉS

Összetörte autóját? Legyen szó casco, kötelező, vagy nemzetközi káreseményről mi teljeskörűen helyreállítjuk autóját. Igyekszünk a modern technológiákat alkalmazva gyorsan, fáradtság mentesen eljárni a kárügyekben, hogy Önnek ne kelljen többször kifáradni a javítóműhelybe. A kárrendezéshez szükséges papírokat elektronikus úton is megküldheti nekünk e-mail-ben, Messengerben, Facebook oldalunkra vagy akár Viberen keresztül is. Ezután mi lehetőleg még aznap gondoskodunk a kárbejelentésről és elküldjük Önnek a Kárbejelentőt valamint a meghatalmazást, hogy eljárhassunk az adott kárügyben. A kárfelvétel napjáról telefonon értesítjük Önt és egyeztetünk egy időpontot. Erre a kb 30-60 percre kell eljönni hozzánk és leszemlézzük az autóján a sérülést.

Ekkor szükségünk lesz a következő dokumentumokra, melyet kérjük hozzon magával:

  • Cascos kár esetén a Kárbejelentőre
  • Meghatalmazásra
  • A káreseménykor az autót vezető jogosítványára vagy annak másolatára
  • Gépjármű forgalmi engedélyére
  • Amennyiben az autót banki hitel nem terheli akkor a törzskönyvre
  • Ha az autóját banki hitel terheli mi megkérjük a szükséges engedélyeket a pénzintézettől

Kgfb-s kár esetén ugyanezekre valamint a baleseti bejelentőre lesz szükség. Ezután mi megrendeljük az alkatrészeket ha szükséges (vagy saját raktárkészletünkből látjuk el) és egyeztetünk egy időpontot a javításra.

A javítás időtartamára bérautót biztosíthatunk Önnek, melynek térítéséről a Casco feltételekben van rögzítve. Kgfb-s kár esetén a biztosítóval kell egyeztetni,hogy fizeti-e a bérautó költségét.

Ha autója üzemképtelenné vált trélert küldünk autójáért.

 

ALKATRÉSZ

Gyári alkatrészek beszerzésében is tudunk segíteni a kedvezményekről érdeklődjön elérhetőségeinken. Toyota Prius, Prius+ valamint Toyota Auris-hoz saját raktárkészletet tartunk fent. A gyári alkatrészeket mindig alvázszám alapján azonosítjuk be, ezért kérjük küldje meg számunkra gépjárműve alvázszámát (forgalmi engedély „E” sor) valamint a rendelni kívánt alkatrész pontos megnevezését, cikkszámát vagy képet az alkatrészről. Ezután mi értesítjük az alkatrész áráról és a kedvezmény mértékéről.

bizzon meg minket!

Vegy fel felünk a kapcsolatot és segítségére leszünk. Hatékonyan, professzionálisan.

KARAMBOLOS AUTÓJAViTÁS

Ha autója önhibájából megsérült vagy Ön cserben hagyás áldozata lett és nem rendelkezik Casco biztosítással kérem keressen elérhetőségeinken e-mail-benMessengerben, Facebook oldalunkon , ha szükséges trélert küldünk autójáért, beszerezzük az alkatrészeket vagy saját raktárunkból látjuk el alkatrészekkel autóját és Önnel egyeztetve kiválasszuk,hogy gyári új, bontott vagy utángyártott alkatrészekkel pótoljuk a sérült alkatrészeket.